WOO HAA! DE nieuwe donderdag in de Jimmy Woo

Legendes. Avonden waar mensen jaren later nog over praten. WOO-HA was DE Donderdag van de stad. Je moet erbij geweest zijn om het te begrijpen. De muziek was fris en vernieuwend, mensen kwamen naar de club om gewoon lekker te dansen en de sfeer was niet om te zetten in woorden. Het was ongeveer een deccenium geleden dat MR. Wix deze avond begon, maar niet getreurd we gaan terug in de tijd. Het stokje wordt overgedragen aan de next generation. De nieuwe aanvoerder: $OLO (inmiddels ook interieur in de Jimmy Woo) is dus de juiste persoon om van dit stokje een “vlaggenmast” te maken. Dit in samenwerking met Yung-supersterren Mairo Nawaz, Lauwrenxe, Malakami & Eben

WOO-HA wordt meer dan je standaard donderdagavond. Geen regular Thursday night maar een lifestyle avond. Drink je drankje, maak je praatje en houdt Shazam op standby! Hiphop staat centraal MAAR daar omheen wordt je verwend met de fijnste tunes die het internet te bieden heeft. Ook zullen er veel exclusieve producties te horen zijn in heerlijke dj sets. Een grote radio show in je favoriete clubhuis. Kwaliteit kent geen tijd dus dit wordt een all nighter die van begin tot eind, éénheid en gezelligheid uitstraalt.

Vanaf donderdag 6 maart gaat al dit moois plaats vinden, elke mawfuckin’ donderdag! $OLO, Mairo Nawaz, Lauwrenxe en Malachi zijn enkele namen die WOO-HA muzikaal gaan dragen. Slaap niet en wees deel van dit stukje geschiedenis dat geschreven wordt onder de lampen hemel van de Jimmy Woo. “WOO-HA, WOO-HA”

 

Support us on Facebook, Soundcloud Of Instagram